Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2010. február 10., szerda

a doktoriskolánk

Ma volt doktoriskolai tanácsülésünk. A MAB akkreditációt sikeresen teljesítettük, 2014-ig megkaptuk a működési engedélyt, mindenféle megjegyzés, vagy fenntartás nélkül! Ez egy nagy győzelem, azok után, hogy az elmúlt két évben élet-halál küzdelmet folytattunk a Földtudományok Doktoriskola ellehetetlenítése ellen. A doktori tanács tagja lehettem, aminek nagyon örülök.
Lezajlott a doktoriskola vezetői váltás is. Teljes konszenzussal (15:0) Dövényi Zolit választottuk meg, aki öt évig töltheti be ezt a posztot. Úgy gondolom ez egy nagyon jó döntés volt és a viharok után egy jó periódus kezdődik el ezzel.

Amiért ezeket az eseményeket ebben a blogban említem, annak az az oka, hogy az én nagydoktori vesszőfutásomnak a doktoriskolai akkreditációs elvárások képezték az egyik okát és alapját is.

1 megjegyzés: