Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2010. augusztus 15., vasárnap

hogy telik a nyár?

Többen nyaggattatok, hogy miért nem írok valamit a fiatalemberrről, meg egyáltalán mi van velem. Az a helyzet, hogy nem rossz ez a nyár. A baba az elmúlt egy hónapban 1 kg-ot hízott, az anyukája is remekül van, már majdnem teljesen visszanyerte az alakját, a kedélye is jó. Régen alakult ilyen jól a nyaram. Nem sietünk sehová, mindannyian nyugodtak vagyunk. A dolgaimat komótosan tudom intézni, nem kell mérgezett egérként rohangásznom. Szakmailag is sikerült - mindenféle erőlködés nélkül - előrelépnem.
A múlt héten felkértek, hogy egy európai kutatói hálózatnak legyek a magyarországi tagja. A koppenhágai központú szervezet J. Nielsen professzor vezetésével az európai muszlimok helyzetét kutatja és évente adja ki jelentéseit, illetve a kutatási eredményeket tartalmazó köteteket. Nagyon tekintélyes a közreműködői gárda, a kulturális földrajz ezen területén úttörő munkát végezhetek. Novemberig kell leadnom az országjelentést.
Végre valahára elkészült a Republika Srpska-ról írt elemzésünk, amelyet a Political Geography nevű igen tekintélyes lapban tervezünk megjelentetni. Elég jól sikerült, azt hiszem jókor született, nagyon aktuális írás.
Időközben megkerestek a Comitatustól (Agg Zoltán), hogy szeretnék recenzálni a könyvemet! Ő hívta fel a figyelmemet, hogy a Területi Statisztikában is megjelent egy recenzió "Pap Norbert oknyomozó földrajza" címmel. A kérdésre a válaszom az az, hogy jól telik :) .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése