Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2011. március 31., csütörtök

Mi történt az utóbbi egy hónapban?

Ne haragudjatok, de nagyon elhavaztam az utóbbi időben. Tudom, hogy ez nem mentség, mert pár percem mindig lehetett volna írni pár bejegyzést, de valahogy nem volt energiám odaülni a gép elé.

Igyekszem pótolni!

Mi történt az utóbbi egy hónapban?

- A Nyugat-Balkán könyv angolra fordítása befejeződött, jelenleg az anyanyelvi lektor olvassa a kéziratot. Jövő héten fogjuk egybe olvasni és kiegészíteni, az ábraanyagot gazdagítani. A könyvet a közlönykiadó adja ki.
- A monográfiám (Magyarország a Balkán és a Mediterráneum vonzásában) angol fordítása is készül, majdnem teljesen kész van. Elkezdtem a kiadót keresni hozzá, meglepetésemre találtam két német és egy angol kiadót is, amelyek kiadnák.
- Beadtunk egy MTA-PTE kutatócsoport pályázatot, amihez rendbe kellett szednem a publikációs jegyzékemet, hivatkozáslistámat. Örömmel konstatáltam, hogy 300 fölött van a hivatkozásaim száma. Ami érdekes, hogy politikatudomány, közigagatástudomány, nemzetközi kapcsolatok és állam- és jogtudományi területen születtek. Érdekes, hogy ez elmúlt két évben 8 olyan doktori disszertáció született, amely épített az én írásaimra.
- Család jól van, a kisfiam szépen gyarapodik, most éppen nagyon náthás. A nagyobbak remekül vannak, a lányom egy vívóversenyen bíráskodik, a nagyfiam pedig a karate edzésen van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése