Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2011. május 6., péntek

OTDK és más sikerek

A Tanszékünk 3 hallgatóval vett részt a földrajzi OTDK, különböző szekciókban. Léphaft Áron, végzős szakdolgozóm egy balkáni témájú dolgozattal, aminek elkészítésében Végh Andor kollégám sokat segített neki első helyezett lett a társadalomföldrajzi szekcióban. A két másik hallgatónk nem ért el helyezést, de rájuk is büszkék vagyunk:különösen Kőműves Kriszta munkáját tartom sokra. A pécsi Tüskésrétről írt írása  szerintem egy abszolút professzionális anyag. Annyira jó, hogy már lopják is :)
Velancsics Virág a kecskeméti Mercedes beruházásról írt egy remek szakdolgozatot, aminek eredményeit meg fogjuk jelentetni.Gratulálok mindannyiótoknak!

1 megjegyzés:

  1. A történelmi hitelességhez hozzátartozik, hogy az Áron témavezetője, aki nagyon sokat foglalkozott vele Végh Andor barátunk volt!

    VálaszTörlés