Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2014. február 14., péntek

A NatGeo érdeklődik a Szulejmán-kutatás iránt

A héten érdekes látogatónk volt Angliából, egy ott élő ausztrál: Roff Smith. Kerékpáros legenda, fotográfus, újságíró és a hét végére a barátunk. Fantasztikus figura, 17X járt az Antarktiszon és egy csomó más érdekes helyen. Baranya érdekelte, Mohács, Pécs és Szigetvár ... Megmutattam neki, ami csak belefért ebbe a pár napba. Azt hiszem vissza fog jönni ide, mert nagyon beleszeretett a helybe.
Elég sokat megtudtunk tőle a National Geographic-ról, ami az egyik kenyéradó gazdája. Csak a weboldalukat napi 200 ezer látogató keresi fel, ez havi 6 millió látogatót jelent. A magazint 28 nyelven, havonta 35 millióan olvassák. Ez egy óriás!!! Úgy véli, hogy a sztorink be fog kerülni a lapba, mert imádták az amerikai szerkesztők. Amit megmutattunk neki, az pedig még fokozta is az érdeklődését. Jó érzés volt, hogy értékelik a munkánkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése