Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2013. március 30., szombat

Szulejmán és a földrajz ... publikálás - aktuális

Megjelent a Revista Romana de Geografie Politica című kitűnő román folyóiratban egy cikkünk, a "Corridors in the Western-Balkans and the Hungarian exit to the sea". Az írás elolvasható az alábbi webhelyen: http://rrgp.uoradea.ro/art/2012-2/04-RRGP-254-Pap+.pdf
Befogadták a Kisebbségkutatás című magyar vezető folyóiratba "A pécsi szunnita muszlim közösség" című írásomat. Várhatóan a 2013. 2. számban fog megjelenni.
Leadtam a soron következő elemzésemet a magyarországi muszlimok helyzetéről. Várható megjelenés az év második felében lesz. Leidenben a holland Brill kiadó adja majd ki a kötetet, ahogy eddig is, az első szerkesztő Jorgen Nielsen.
Dolgozunk egy íráson, mely a Földgömb-ben fog megjelenni a szigetvári Szulejmán-síremlék történeti földrajzi hátteréről. A kézirat elkészült, a fotóanyag összeszedése van napirenden.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése