Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2013. augusztus 31., szombat

Pécs város tudományos díja - 2013 szeptember 01.

Kedves Olvasóim!

A mai napon kaptam meg Pécs város tudományos díját, amelyet az elmúlt években végzett tudományos munkám elismeréseként és egyben a Pécs városáért végzett tevékenységem alapján ítéltek nekem.
A díj nekem szól, de sokan részesek benne. Elsősorban a családom támogatását kell kiemelnem, mindenekelőtt feleségemét. Ugyanakkor biztosan nem került volna sor erre, ha nem támogatnak munkatársaim, kollégáim. Az első nagy lökést megboldogult professzorom Tóth József adta, amikor rektorként létrehozta a Kelet-Mediterrán és Balkán Tanulmányok Központját. Másodsorban Hajdú Zoltánt, frissen nyugdíjba vonult tanáromat kell megemlíteni, akitől sokat tanultam, és politikai földrajzi szemléletem alapjait segített lefektetni, vagy egy tucatnyi közös utunkon a világ minden részébe.
A közeli munkatársaimat is szeretném itt megemlíteni: Császár Zsuzsát, Végh Andort, Reményi Pétert, Kitanics Mátét, Szilágyi Istvánt, Bali Lórántot.
Úgy igazságos, ha kimondjuk, a díjat együtt kaptuk!

1 megjegyzés: