Népszerű bejegyzések

Az alábbiakban olvashatók mindazok az események melyek velem szakmai pályám alatt megestek, vagy amelyek befolyással voltak rá. Kedves Olvasó! Kérlek jóindulattal olvasd soraimat és ha érdekesnek, tanulságosnak, esetleg szórakoztatónak találod meséld tovább ismerőseidnek. Pap Norbert

2011. június 25., szombat

túl vagyok a nehezén

Tegnap elmentek a pécsi EU-elnökségi programra érkezett delegátusok. Azt hiszem, az elmúlt 4 napban nem aludtam többet, mint 10 órát. Lássunk csak egy rövid számvetést:
- volt egy sikeres könyvbemutató a western balkans kötetről a Magyar Külügyi Intézetben, kb 50 résztvevővel (sok dicséret, sajtótájékoztató, TV-k, külügy, honvédelmi, belügy, követségek, bp-i egyetemi méltóságok, néhány pályatárs ...)
- ua este fogadás.sajtótájékoztató a Pécsi Kezdeményezésről az EU tagállamok kulturális főigazgatóinak találkozásáról
- csütörtökön konferencia a PAB-on, cc. 60 résztvevő, mindenki, aki ígérte eljött és még mások is, megbeszéltük, hogy folytatni fogjuk, mert van értelme! Az előadásokból nem csinálunk kötetet, de a három szervező tanszék honlapjaira feltesszük. Jövőe folytatjuk.
- délután az EU-s rendezvény "pécsi szekciójában" méltóképpen képviseltük a várost jó javaslatokkal, amelyeknek jó lett a visszhangja.
- este Villányban a Polgáréknál volt vacsora klassz kulturális műsorral: Tanac, Sebestyén Márta és cigány táncosok,
- másnap. pénteken városnézésre vittük őket, ahol is dobtak egy hátast. Nagyon tetszett nekik!
- délután pedig még a doktoriskolai alumni rendezvényen vettem részt, ahol Kovács Peti isteni csülkös babgulyást főzött!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése